Dinsdag 28 Maart
- Gepofte paprikasoep met groene kruidenolie
- Spaghetti met mosselen in pittige tomatensaus met salami
- Parfait van kokos geserveerd met slagroom
Woensdag 29 Maart
- Makreelsalade met zoetzure rode bieten
- Parelhoen met prei en bataat puree
- Mousse van passievruchten met een saus van mango
Donderdag 30 Maart
- Tomaten tarte tatin
- Entrecôte met kruidenboter en pommes Anna en rauwkost
- Citroenparfait
Dinsdag 4 April
- Tataar van rund met een koekje van Parmezaan kaas
- Thaise groene curry met kip geserveerd met flatbread
- Aardbeien Romanoff met kletskoppen
Woensdag 5 April
- Aardappelsalade met langzaam gegaarde entrecôte
- Bospaddenstoelen lasagne
- Cheesecake met witte chocoladesaus
Donderdag 6 April
- Zalm gemarineerd in rode biet geserveerd met een kruidensalade
- Langzaam gegaarde lam geserveerd met bospeen en fondant aardappelen
- Kersen bavarois
Dinsdag 11 April
- Courgettesoep met stukjes zalm
- Rouleaux van kip geserveerd op risottorijst met doperwtensaus en rauwkost
- Grote roomsoezen met abrikozenjam
Woensdag 12 April
- Carpaccio van gerookte rode bieten met geitenkaas
- Gegrilde botervis, met een coulis van tomaat
- Grand dessert
Donderdag 13 April
- Groente cannelloni
- Gegrilde kipfilet met Griekse knoflooksaus, komkommersalade en gepofte aardappelen
- Panna cotta met verse aardbeien
Dinsdag 18 April
- Dungesneden carpaccio met rucola, pijnboompit, oude kaas en truffelcrème
- Huisgemaakte runderhamburger met Spaanse kaas, tomaat, sla en friet
- Tiramisu
Woensdag 19 April
- Franse uiensoep met kaas en croutons
- Coq au Vin
- Crumble met rabarber
Donderdag 20 April
- Tapas à La TVC t Woolde
- Lamsschenkel geserveerd op puree met doperwten en munt. begeleid door een rozemarijn jus
- Coupe ijs met slagroom